Monday, May 23

Game

So hari ini ada game netball semi-final. Tetiba kena wakil department pulak. Padahal baru masuk.
Pepagi lagi keluar utk ke Stadium Panasonic.
Nervous gila nak lepas 3 roundabout tapi Alhamdulillah selamat sampai.
Dah pandai tengok maps yay.

Kerja di sini, walaupun takut yang amat nak drive, tetap, kena beranikan diri.
Kena berdikari, tak boleh bergantung harap kat orang.

Dapat no 4, frust huhu.
Dapat hadiah muka berbelang teruk.

Perkhabaran sedih, Sabtu ni kena kerja, ganti hari ini. Upacara kemuncak sukan.
Tak aci. Wuu. Biarlah lect je yang ganti kelas. Staf kena datang buat apa.
Ni habis game pun masuk ofis balik ni.
Patut la hari ini semua orang tak bersemangat nak buat kerja.

Sunday, May 22

Penting,

Blog ** tak nak bukak ke? 
Asyik bukak ** je.
Dah bertahun-tahun. 
Tak boleh nak move on lagi? 

Haa senyap kenapa? 

Penting sangat ke whatsapp orang lain tu? 
Penting? 

**Mumbling; 2.00 AM 

Nice.