Sunday, May 24

Conclude,

First thing yang dicari bila touchdown di Subang is, Subwayyy!! 
Rinduu sangat nak makan. 
Diharapkan agar Subway bukak branch di Kelantan bagi memenuhi permintaan peminat setia ni. Uu. 


First day went well. I have a big mission i can tell you. Eventhough i have to wait for 8 hours, but Alhamdulillah mission accomplished.
But sorry could not share any photos, P&C. 
Kah!

The next day, early in the morning we were visited Port Klang to settle some business matter. 
Thanks to Uda and Rara sebab sanggup tunggu i balik dari Port Klang yang jauh nun di sana sebab nak bawak sampai ke TTDI, semata-mata nak cari ayam goreng mayonis.


Lepas tu gigih pergi Sek 13 nak jalan-jalan cuci mata je sebenarnya tapi lekat jugak blouse sehelai dua. Grrrr jeng! 


Thanks rara sebab bawak pergi tengok rumah-rumah kat Alam Impian. Cuci mata hahah. 


And lepas tu lepak di Dataran bawah but im sorry, could not help you much sebab on the phone dgn Kak Has for almost 1 hour and a half. What a long conversation but pheawww! Lega gila. 
We talked too much. Err i mean, yang bercakap banyak tu, ehem of course, me. 
She just lend me her ears. Thank you Kak Has. 


Nampak tinggi sikit. Krikkk. 


Masa ni menyesal sangat sebab tak bawak novel. Uuuhh. 

And thennn, 

Third day, because everyone were busying with bola at SBNJ, while Dayah (cousin) yang sepatutnya keluar bersama-sama, sibuk jugak bekerja hujung minggu pun, so i have no plan. 
Rara ajak try Boat Noodle, and ibu nak ikut jugak so we have to wait ibu balik kenduri baru pergi. 

Maka pergi lah kami ke Klang Parade.


My lunch date on that day, because date with her son is too mainstream? 
Kah.


Doakan kita lulus untuk naik jawatan ibu, nanti boleh la kita belanja lagi. 


"Fifah cuba tengok kasut ni cantik tak? Yang mana cantik? Yang tu ke yang ni?"

"Cantik ibu. Fifah suka yang ni. (Sambil gelak.)

"Fifah kenapa gelak? Rara tengok ni Kak Fifah gelakkan ibu. Ibu nak yang ni."

"Haha gelak la sebab tadi ibu dah pilih kan. Banyaknya ibu nak."

"Ye laa ibu nak beli 3 pasang."

*Pheeawww. Pengsan! 


Yay dapat Nan Cheese dua kali kot. Haha. 
Puas hati gila. Sebab selalu cakap banyak kali dah nak makan tp tak dapat dapat. 
Sekali, hah, sehari makan dua kali kau.

Hari keempat, i will be back soon. Yes, real soon. Tunggu masa nak fly je ni. 

Sobss. 


Oh btw, thanks a lot to family Dayah, Acik Zurai for the hospitality. 
Thanks to his family sebab banyak tolong. 
Thanks to him also walaupun hang tu busy gila noh. 
Thanks to Najmi and Ili Izyan, my classmates for always being there.
Thanks to Isna Athirah, my kekasih. 










Friday, May 22

Funny

Hahaha Kak Has 
It is sooo funnyyy! 

Like seriously, after i've read that sentences, i feel like krik krik kriikkkkkk.