Tuesday, September 16

Bukan lagi seorang pelajar.

Untuk segala komen yang tak terbalas,
untuk masa yang makin berkurang dengan blog ini,

mohon maaf.

Ya. Maaf sesangat.

Kerana,



Iya. 

Kerana aku bukan lagi seorang pelajar, 
Kerana aku bukan lagi seorang penganggur dan mempunyai waktu terluang.

Mohon maaf.

Doakan, yang terbaik untuk kerjaya ini.

InsyaAllah.

Demi mak ayah.



Thursday, August 14

Alhamdulillah.

Keputusan peperiksaan akhir. 
Alhamdulillah.
Tak sangka, thesis dapat A.

Ya Allah.
Alhamdulillah.
Terus msg advisor tadi.

'Tahniah, setimpal dengan usaha.'

Wuu terharu.

Lepas ni dah tak bukak dah website ni, InsyaAllah. Hihi.

So now, dah bleh fikir secara serius soal kerja.
Nanti kena speaking 24 jam la nampak gayanya. Sobsss..


Dear you, my thesis partner.
Without you, i am nothing.
Thank you.

Alhamdulillah. 
Nanti adik-adik boleh tengok thesis kita kat library yay! Hee.

P/s ; But still, tak nak p konvo. Wuuuu.