Thursday, August 14

Alhamdulillah.

Keputusan peperiksaan akhir. 
Alhamdulillah.
Tak sangka, thesis dapat A.

Ya Allah.
Alhamdulillah.
Terus msg advisor tadi.

'Tahniah, setimpal dengan usaha.'

Wuu terharu.

Lepas ni dah tak bukak dah website ni, InsyaAllah. Hihi.

So now, dah bleh fikir secara serius soal kerja.
Nanti kena speaking 24 jam la nampak gayanya. Sobsss..


Dear you, my thesis partner.
Without you, i am nothing.
Thank you.

Alhamdulillah. 
Nanti adik-adik boleh tengok thesis kita kat library yay! Hee.

P/s ; But still, tak nak p konvo. Wuuuu.

Wednesday, August 13

Lucu.

Lucu bukan, bila sejurus aku upload gambar MBC dengan caption, 
'Dari Kota Bharu ke Kuala Lumpur', ada seseorang PM aku.
Dengan persoalan, 'dah kerja ke?'

Aku tak menjawab soalannya.
Kerana, sebelum ini tak pernah bertegur sapa.
Lama dulu, mungkin ya.
Sudah dua tahun, aku kira.

Lucu.

Dan masih, bila aku tak menjawab soalan itu hingga masuk minggu kedua, sekali lagi dia PM aku.
Dengan soalan yang sama.
'Dah kerja ke?'

Dengan keraguan aku menjawab, 'belum lagi. Kenapa ya?'

Hingga kini, sampai sudah aku tidak dapat balasan dari dia.

Aneh bukan?

Untuk apa ditanya.
Apa niatnya.

*Senyum.